050 913 0300 hameenlinna@cap.fi

Lisäpalvelut

Valitse koulutuspaketti ja ilmoittaudu

Ajonäyte 178 €

Ajonäytteen tarkoituksena on selvittää henkilön edellytykset ajoneuvon hallintalaitteiden käyttöön joko sellaisenaan tai mahdollisesti tarvittavien lisähallintalaitteiden kanssa. Ajonäyte suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) ja siihen sisältyy käsittelytehtäviä sekä ajamista muun liikenteen mukana. Huomioithan, että lisäksi Ajovarma laskuttaa ajokokeesta oman hinnastonsa mukaisesti 61 euroa. Maksu tulee olla suoritettuna ennen ajokokeen aloittamista.
Viranomaiskulut 61,00 €
Ajonäyte
61,00 €

Ajokyvynarviointi 195 €

Terveysperusteinen ajotaidon käytännön testaus tehdään lääkärin pyynnöstä yleensä autokoulun autolla liikenneopettajan valvonnassa ja myös lääkäri voi olla mukana arviointitilanteessa. Testauksen tarkoituksena on tukea lääkäriä ajo-oikeutta koskevissa päätöksissä.

Poliisin määräämä ajokoe 178 €

Poliisi voi tarvittaessa määrätä kuljettajan toimittamaan lääkärinlausunnon ajoterveydestä, todistuksen uudesta ajokokeesta tai kuljettajantutkinnon vastaanottajan (Ajovarman) kirjoittaman lausunnon ajokyvystä. Ajokokeen tarkoituksena on varmistaa, että kuljettaja hallitsee liikennesäännöt ja kykenee niitä noudattaen kuljettamaan ajoneuvoa turvallisesti liikenteessä. Ajokoe suoritetaan kuljettajantutkinnon vastaanottajalla (Ajovarma) opetusajoneuvoksi katsastetulla ajoneuvolla.

Huomioithan, että lisäksi Ajovarma laskuttaa ajokokeesta oman hinnastonsa mukaisesti 90 euroa. Maksu tulee olla suoritettuna ennen ajokokeen aloittamista.

Viranomaiskulut 93,00 €
Poliisin määräämä ajokoe
93,00 €

Ajokieltokoulutus 219 €

ILMOITTAUDU TÄNÄÄN – VOIT ALOITTAA LÄHES HETI!

Netissä suoritettavien verkkokurssien ansiosta voit aloittaa autokoulun lähes saman tien. Saat pian ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi ohjeet nettiteoriatuntien suorittamiseen. Ajotunnit aloitetaan muutaman päivän päästä ilmoittautumisesta tai myöhemmin toiveidesi mukaan.

Ilmoittaudu tästäYhteystiedot